به گزارش گروه استان ها خبرگزاری «حوزه» از تهران، حجتالاسلام علی دارابی در تشريح فعاليتهاي آموزشهاي تخصصي سازمان تبلیغات در سال 1393، گفت: برنامهريزي متوازن و همه جانبه براي مجموعهاي از اقشار تأثيرگذار در موضوعات مختلف فرهنگي سبب شد كه شاهد رشد كمي و كيفي فعاليتها در مسير تبليغ حكيمانه دين باشيم.
مدیر کل دفتر برنامهریزی آموزشهای تخصصی سازمان تبلیغات ادامه داد: اصول و راهبرد مسلم دفتر برنامهريزي آموزشهاي تخصصي، كيفيت بخشي آموزشهاي تخصصي و فرهنگي- اجتماعي بوده و در آینده نیز در صدد گسترش حوزة آموزشپذيران و موضوعات متناسب براي شبكه تبليغي و اقشار تأثيرگذار هستيم.
وی در تشريح آموزشهاي تخصصي به تفكيك آموزشپذيران گفت: در سال 1393 براي مجموعه 9 گروه از آموزشپذيران رشد كمي آن كاملاً مشهود بوده و براي روحانيون مستقر و هجرت، جمعاً، 751/806 نفر ساعت آموزش، مبلغين و ائمه جماعات 673/157/1 نفر ساعت آموزش، براي مبلغات و بانوان فرهيخته 926/007/2 نفر ساعت آموزش، براي اساتيد و معلمان حوزه دين 720/198/1 نفر ساعت آموزش، براي روساي تشكلهاي ديني، هيئات مذهبي و انجمنهاي اسلامي 300/568/1 نفر ساعت آموزش، براي مداحان و ستايشگران اهلبيت عصمت و طهارت (عليهمالسلام) 687/614/1 نفر ساعت آموزش، در حوزه آموزش فرهنگي اجتماعي كاركنان دولت 598/972/3 نفر ساعت آموزش، براي مربيان مهدهاي كودك و مراكز پيشدبستاني 444/77 نفر ساعت آموزش و پيرامون اخلاق و احكام كسب ويژه اصناف و بازاريان نيز 118/001/1 نفر ساعت آموزش، طراحي، برنامهريزي و برگزار شده كه در مجموع 737/286/13 نفر ساعت آموزش ارائه شده است.
حجت الاسلام دارابی اضافه کرد: در حوزه آموزشهاي تخصصي متمركز و غير حضوري نيز تلاش شده آموزشهاي مورد نياز و متوزان سازي براي همه گروهها مورد توجه قرار گيرد و 000/442 نفر ساعت آموزش، برنامهريزي و انجام شده است.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزش های تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: این دفتر در حوزه آموزشها، تلاش دارد كه شبكه تبليغي و اقشار تأثير گذار با دريافت مجموعهاي از آموزشها، توانمندي لازم را در حوزة مأموريتهاي مربوطه ارتقاء داده و بتوانند مأموريتها را با هوشمندي تعقيب کنند.
وي يادآور شد: در حوزه آموزشهاي تخصصي سازمانهاي مردم نهاد، فرهنگي، اجتماعي و صنوف نيز علاوه بر توسعه آموزشهاي تخصصي ديني و ارتقاء آگاهيهاي عمومي و تخصصي فرهنگي و ديني بهروزرساني اطلاعات و دانش فراگيران مورد توجه بوده و اين مهم بر اساس مأموريتها جزء وظايف دفتر است تا در شبكه تبليغي و اقشار تأثيرگذار و شبكه سازمان هاي مردم نهاد بتوانند با نگاه روشن بينانه فرهنگ ديني را بصورت جامعالشمول پيگيري نمايند.
حجت الاسلام دارابي افزود: آموزشهاي فرهنگي اجتماعي كاركنان دولت نيز از اهميت ويژهاي برخوردار بوده و ضمن تداوم آموزشهاي كنوني و طي پيگيري و تفاهم با معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رياست جمهوري، در صدد گسترش عناوين دورههاي آموزشي هستيم.
وی در پايان يادآور شد: از سال 1389 به بعد شاهد رشد و توسعه فعاليتهاي آموزش تخصصي در سطح كشور بوده و علاوه بر كميت دورهها كه 20 درصد نسبت به سال 1392 رشد داشتهايم. در كيفيت فعاليتها و روشها نيز موفقيت بسيار خوبي حاصل شده و قطعاً اين رويه در تعامل وثيق با ادارات كل تبليغات اسلامي تداوم داشته و جا دارد از اهتمام و پيگيري جهادي مديران كل، معاونين فرهنگي، پژوهشي و آموزشي و كارشناسان حوزه پژوهش و آموزش ادارات كل تبليغات اسلامي استان ها صميمانه قدرداني نمايم.
انتهای پیام
نظر شما